Cursuri

Problematica abordata prin ofertele noastre de cursuri sistematizate pe niveluri de pregatire in vederea atestarii/prelungirii valabilitatii atestarii si specializare este structurata pe mai multe domenii astfel:

Metodele de instruire sunt moderne, interactive, imbina prezentarile bazate pe suporturi de curs si slide-uri cu implicarea directa a participantilor in efectuarea studiilor de caz, etc. si prezentarea de materiale video specifice tematicii cursului.

Personal tehnic de specialitate ISCIR

Activitatile supuse regimului de autorizare ISCIR si categoriile de personal tehnic de specialitate aferent acestora conform PT CR 4-2009

Participarea la cursuri este permisă doar persoanelor care îndeplinesc cerinţele legislaţiei în vigoare

RVT

Responsabil cu Verificarea Tehnica.

Responsabil cu supravegherea lucrarilor la instalatii sub presiune.

Responsabil cu supravegherea lucrarilor la instalatii de ridicat.

RTS

Responsabil tehnic cu sudura la instalatii sub presiune si instalatii de ridicat.
Responsabil cu avizarea documentatiei tehnice si supravegherea lucrarilor de verificare tehnica in utilizare pentru investigatii/examinari cu caracter tehnic la instalatii sub presiune.

Responsabil cu avizarea documentatiei tehnice si supravegherea lucrsrilor de verificare tehnics in utilizare pentru investigatii/examinari cu caracter tehnic la instalatii de ridicat.

Responsabil cu avizarea documentatiei tehnice de instalare, a documentatiei tehnice preliminare de montare/reparare si a documentatiei tehnice de automatizare la instalatii sub presiune.
Responsabil cu avizarea documentatiei tehnice preliminare de montare/reparare la instalatii de ridicat.
Responsabil cu verificarea tehnica a ascensoarelor

Responsabil tehnic pentru examinari nedistructive

Responsabil tehnic pentru examinari distructive.
Operator responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor

Cursurile au o structura flexibila si contin atat o parte teoretica, in care sunt prezentate notiunile specifice subiectului abordat, detaliate in conformitate cu nivelul stabilit al cursului cat si o parte practica. Partea practica pentru programul RVT se desfasoara in Laboratorul de eficienta energetica al ISCIR, care se afla situat la aceeasi locatie.

Prin diverse aplicatii asistate de formator, se urmareste crearea de abilitati si deprinderi conforme cu cerintele cursului, precum si corectarea sau eliminarea neintelegerilor fata de o anumita situatie.

Scroll to Top