Despre noi

CUANTUM este furnizor de formare profesionala avizat de ISCIR si autorizat de catre ANC (CNFPA) pentru organizarea de cursuri in conformitate cu legislatia in vigoare. Compania ofera si consultanta in solutionarea problemelor punctuale legate de interpretarea prescriptiilor tehnice.

Scurt istoric al companiei

Cuantum a fost infiintata in anul 2003, extinzandu-si activitatea in anul 2007 cand devine furnizor constant de formare profesionala. Din anul 2009 si pana in prezent un numar insemnat de cursanti au participat la programele de instruire pentru formarea profesionala a personalului tehnic de specialitate in conformitate cu cerintele specifice ale prescriptiilor tehnice privind siguranta in functionare a instalatiilor/echipamentelor, in domeniul instalatiilor sub presiune, al instalatiilor de ridicat si al aparatelor consumatoare de combustibil cat si pentru personalul de deservire.

Spatiile de organizare a cursurilor

Salile de curs sunt situate in sediul din Bucuresti,  B-dul Ghencea nr.  158, sector 6. Compania detine spatii proprii dotate conform criteriilor si exigentelor unui invatamant modern pentru a oferi un cadru optim. Pe langa spatiile destinate desfasurarii cursurilor, Cuantum asigura spatii auxiliare necesare pauzelor si serviciilor de catering, dar si spatii de parcare pentru participantii la curs.

Date de contact

Despre organizarea cursurilor de formare profesionala

Cursurile sunt sustinute de lectori de un inalt profesionalism si cu o vasta experienta in elaborarea prescriptiilor tehnice ISCIR, certificati de catre ANC si atestati de catre ISCIR. Metodele de instruire sunt moderne, interactive, imbina prezentarile bazate pe suporturi de curs si slide-uri, cu implicarea directa a participantilor.

Organizarea cursurilor se poate face oriunde in tara sau la locul de munca pentru minim 20 de participanti. Dorinta noastra este aceea de a gasi solutii de succes, practice si avantajoase la toate problemele pe care partenerii nostri le intampina zilnic analizand in timpul cursurilor si impactul financiar asupra mediului economic generat de modificarile prescriptiilor tehnice.

Partenerii Cuantum

Fara intentia de a stabili o ierarhie, nominalizam cativa dintre partenerii nostri:

Stim cu totii ca o reputatie se castiga greu si multumim pe aceasta cale tuturor partenerilor ca au avut incredere si au apelat la serviciile noastre.